Primavera TarragonaJove 2017

Publicat el 22/03/2017

 

TEATRE

 

AULA DE TEATRE JOVE

Dv; del 21 d’abril al 16 de juny (18.30 a 20h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 30 anys

Un espai d’expressió teatral per descobrir formes i registres d’interpretació i caracterització personal. L’Aula de Teatre Jove conviu a l’Espai Jove Kesse com un dels projectes interns de dinamització on pren cada cop més força la seva capacitat d’acció.

Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals

 

MONOGRÀFIC DE TEATRE GESTUAL

Ds; 3 de juny (18.30 a 21h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 30 anys

A càrrec de Lluís Graells, actor, formador i director de teatre.

Sessió dinàmica de joc, improvisació i tècniques de creació de teatre a partir del cos i el moviment. *Cal portar roba i calçat còmode, adequat pel treball físic.

 

CUINA

 

AULA DE CUINA “XEFS JOVES”

Dj; del 27 d’abril al 15 de juny (18.30 a 20h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 12 a 30 anys

Inverteix els dijous a la tarda a recollir tota la formació possible sobre l’art culinari, demostrant si tens habilitats i dots de xef per sorprendre les companyies més properes. No tot és cuina.

 

FOODGRAPHIC. CUINA I INSTRAGRAM

Ds; 20 de maig (17.30 a 20.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 30 anys

Menjar és un acte social i a tots i totes ens agrada compartir allò que ens emociona. Instagram és una de les xarxes socials més adequades per deixar constància dels bons moments i per compartir idees amb el nostre entorn i, per què no, amb el món. Així doncs, mengem, gaudim i compartim!  Convertim-nos en foodstagramers!

 

CURS MANIPULADORS/ES D’ALIMENTS

Ds; 27 de maig (16.30 a 20.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 30 anys

Monogràfic intensiu necessari com a bona pràctica a l’hora d’estar en contacte amb el sector alimentari, utilitzant una actitud correcta, tant d’higiene com de manipulació d’aliments. *el curs inclou l’expedició d’un certificat d’aprofitament.

 

ESPORT I ENIGMES

 

KARTING. FÓRMULA JOVE

Dc; 31 de maig i dj; 1 de juny (17 a 19h)

Espai Jove Kesse / TarracoKarting / Gratuït / de 14 a 20 anys

Dos dies d’immersió al món del karting per a joves que vulguin reconèixer la figura de la o del pilot de competició, la mecànica de l’automobilisme, les instruccions de conducció segura i el disseny d’un circuit professional. Karts disponibles per a noies i nois que no vulguin córrer * Places limitades

 

“LA DOMA DELS DRACS”. Enigma nocturn

Dv; 21 d’abril (19 a 20.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 12 a 17 anys

Sonen les trompetes. El públic espera impacient. La justa és a punt de començar. S’enfrontaran els i les joves més destres i hàbils de tot el regne. Però tot canvia quan una ombra gegantina fa desaparèixer el sol. Una bèstia enorme i verda sobrevola la ciutat. Coorganitza: Auriga Serveis Culturals

 

1A LLIGA ESCAPE ROOM TARRAGONA                                       

 

1a LLIGA ESCAPE ROOM “TARRAGONA 2017”

Del 30 de març al 3 de setembre

Sales Escape Room Tarragona / + 14 anys / consultar edats i horaris per sala

Gran novetat a Tarragona! Circuit de 5 sales i un joc iniciàtic de temàtiques i aventures carregades d’emoció. *Més info, normativa, categories, puntuacions i inscripcions a www.lligaescapetgn.cat

Organitza: Apocalypsos, No Escape, The Xdoor, Fix The History i Habitakulum

Col·labora: Tarragonajove

 

ESCAPE ROOM KESSE. “L’únic antídot”

Tots els divendres, (21h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 35 anys

Escape Room Kesse és un joc d’escapisme on els i les participants hauran de resoldre una sèrie d’enigmes en un temps límit. Utilitzeu tot el vostre enginy i imaginació per a trobar i seguir les pistes, resoldre els enigmes, trencaclosques i proves, i així superar el repte abans no s’esgoti el temps. Sereu a temps a escapar de la sala? Agrupa una colla de vuit amics i amigues màxim, i reserva la sala ESCAPE i la maleta misteriosa. *és necessari que algú del grup disposi del carnet Tarragonajove.

*Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org

 

 10è ENROLA’T, jornada de rol i estratègia

Ds; 20 de maig (10 a 14h / 16 a 20h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 12 a 30 anys

Dia intens que convoca tot jugador o jugadora de rol amb capacitats i enginy suficient per posar a prova la seva habilitat i estratègia sobre taules de rol permanents i obertes a la imaginació. Coorganitza: Associació de Rol i Estratègia de Tarragona

 

LACUS CURTIUS, cicle activitats joves TARRACOVIVA 

 

Enigmes nocturns

Els enigmes nocturns són de format competitiu en petits grups, intenten resoldre un misteri o repte a partir de la investigació, la deducció, la recerca... Els enigmes ens apropen a la ciutat d’una forma diferent, tot interactuant amb el nostre patrimoni.

 

“DE MÒMIES I ROMANS”. Enigma nocturn

Dj; 18 de maig (21 a 22.30h)

Circ-Pretori / Gratuït / de 14 a 30 anys

A la batalla d’Actium, Octavi derrota les tropes de Marc Antoni i Cleòpatra, que acabaran suïcidant-se a Alexandria. Egipte es convertirà en província romana i en el gran rebost de cereals de Roma. Supereu les proves d’aquest enigma nocturn i endinseu-vos a les profunditats de l’Egipte romà.

Coorganitza: Servei Municipal Tarragonajove / Auriga Serveis Culturals / Museu d’Història de Tarragona *en el marc del festival TARRACO VIVA www.tarracoviva.com

 

“DE LVCIVS VALERIO AL SEU PARE MARCVS”. Enigma nocturn

Dj; 25 de maig (21 a 22.30h)

Passeig Arqueològic – Muralles de Tarragona / Gratuït / de 14 a 30 anys

*accés pel Portal del Roser / Avinguda Catalunya

“Desitjo que estigueu tots i totes bé de salut i que les coses us vagin bé a tu i la meva germana. Hem establert el campament a la província de la Tarraconense a Hispania. La vida al campament no és dolenta i us dono les gràcies pel menjar que he rebut. Espero el dia en què...”

Coorganitza: Servei Municipal Tarragonajove / Auriga Serveis Culturals / Museu d’Història de Tarragona *en el marc del festival TARRACO VIVA www.tarracoviva.com

 

PLATJA MULTIESPORTIVA

Dv; 9 de juny (17 a 21h)

Platja de l’Arrabassada / Gratuït / de 14 a 25 anys

Primera invasió de la platja aquest 2017 dedicada a fer esport i salut tot competint a futbol i bubble platja. Reuneix un grup de 5 a 8 participants per jugar a futbol o entre 3 i 4 participants per jugar a bubble i inscriu el teu equip a l’Espai Jove Kesse o a la Fundació Casal l’Amic. També ho pots fer enviant un correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat anotant el nom de l’equip, número de telèfon de contacte, noms dels i les joves integrants de l’equip, i definir a quin esport participareu (futbol o bubble). *cal portar roba còmoda, crema solar i gorra. Coorganitza: Fundació Casal l’Amic *amb el suport del Patronat Municipal d’Esports

 

 

ARTS PLÀSTIQUES AL MUR

Projecte Murs que Parlen / suport a la gestió de l’art de carrer

 

NEOGRAFFITI, GRÀFICA URBANA

De dj a ds; de l’11 al 13 de maig (18 a 20h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 12 a 17 anys

A càrrec de @Dabuten Tronko

Un apropament a l'art urbà contemporani, on serem les persones creadores i protagonistes, on podrem fer servir tècniques de pintura mural molt diferents. Experimentarem la creació d'una obra col·lectiva de l’A a la Z.

 

MÚSICA I DANSA

 

TALLER DE VEU CREATIVA

Dv; 5 de maig (18 a 21h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 35 anys

A càrrec de Georgina Llauradó, Les Artistes Locals

Monogràfic d’expressió i creativitat de la teva veu. Un taller on totes aquelles persones que comuniquin des de les arts i l’educació, puguin agafar consciència i experimentar a través d’exercicis tècnics i d’improvisacions, amb la seva pròpia veu. *Adreçat a vocalistes, actors, actrius o mestres.

 

WAACKING DANCE, HIP HOP

Ds; 3 de juny (19.30 a 20.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 35 anys

A càrrec de Rebeka Sánchez

Braços i canells en sintonia per dibuixar formes lineals al vent. Dansa provinent de la disco house i el loocking d’imponent actualitat a les pistes. Atreveix-te a seguir el moviment i sedueix-te per seduir. *cal portar roba i calçat còmode

 

CAIXA D’EINES. HABILITATS SOCIALS I PERSONALS

 

CURS DE PREMONITOR/A DE LLEURE EDUCATIU

Del 10 al 13 d’abril (de 16 a 20h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 14 a 17 anys

Setmana intensiva dedicada a transmetre tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure. És el teu moment de sembrar una llavor que de ben segur germinarà sobre un camp ple d’experiències i oportunitats vitals i laborals. *Coorganitza: Fundació Santa Maria de Siurana

 

AULA JAPONÈS. INICIACIÓ I APROFUNDIMENT

Dj; del 20 d’abril al 15 de juny (inicial: 18 a 19h / aprofundiment: 19.15 a 20.15h)

Dv; del 21 d’abril al 16 de juny (avançat: 19 a 20h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / de 12 a 30 anys

Curs de llengua japonesa que consisteix a aproximar els i les alumnes als sil·labaris hiragana i katakana, als adjectius i verbs més freqüents, al vocabulari japonès i a l’escriptura amb Kanjis. La immersió necessària per animar-te a descobrir els trets més característics de la llengua japonesa.

 

URBANLAB! Laboratori de carrer

Del 22 al 27 de maig (17 a 20h)

Plaça de l’Església (Sant Salvador) / Gratuït / + 12 anys

Dispositiu instal·lat al nucli veïnal del barri de Sant Salvador, totalment experimental i obert a tota persona que pretengui escoltar la veus dels i les joves.

Coorganitza: Xarxa de Centres Civics  *en el marc del projecte URBANLAB, Sant Salvador

 

ENTRENAMENT DE L’OPTIMISME

Dj; 25 de maig (18 a 19.30h)

Espai Jove Kesse /Gratuït / de 14 a 35 anys

Si ets una persona motivada tens moltes més opcions de tenir una vida plena que si tens una actitud negativa. Les entrevistes de feina, els exàmens, les amistats, etc. Tot està impregnat de l'estat d'ànim amb el qual ens trobem. Si vols les claus per ser una persona positiva i treballar l’actitud per influir en el teu entorn, aquí et fem un lloc!

 

Coorganitza: Universitat Abat Oliba CEU

 

TREBALL I VOLUNTARIAT

 

VOLS FER UN VOLUNTARIAT?

Dj; 11 de maig (18h a 19.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / a partir de 16 anys

Arriba l’estiu i potser et planteges fer de voluntari o voluntària, però no saps on fer-ho? Pots fer un voluntariat mediambiental, social, cultural, esportiu... No només donaràs un servei, sinó que també adquiriràs habilitats que et seran molt útils en la cerca de feina o a nivell personal.

 

CERCA DE FEINA PER INTERNET

Taller adreçat a persones amb discapacitat

Dj; 20 d’abril (17h a 18.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / a partir de 16 anys

Avui en dia cal que estiguis present a totes les pàgines web de cerca de feina per tal de poder introduir-te en el mercat laboral. Si necessites que t’expliquem quines són aquestes webs, com registrar-t’hi, com buscar ofertes, etc., apunta’t a aquest taller i t’explicarem tot allò que et cal saber!

 

TREBALLAR A L’ESTIU

Dj; 27 d’abril (17h a 18.30h)

Espai Jove Kesse / Gratuït / a partir de 16 anys

És hora de posar-se a la feina, si vols treballar aquest estiu! Quins són els sectors en què més demanda hi ha en aquesta època de l’any? Com ho pots fer per fer-t’hi visible? On trobes aquestes feines? Vine i t’informarem sobre com buscar feina a l’estiu!

 

SALUT

 

Jornada tècnica

SALUT I JOVES. POSA’T AL DIA!

Espai Jove de Salut d’H2O: 10 anys de salut i joves al territori

Dt; 16 de maig (9 a 17h)

Espai Jove Kesse / Gratuït

Dirigida a persones professionals que treballen amb joves. Inscripcions a salut.tarragones@oficinajove.cat

 

En aquesta jornada posarem sobre la taula tot el treball que s’ha fet en l’àmbit de salut i joves durant aquests deu anys des de l’Espai Jove de Salut. Així mateix, farem una radiografia de tot allò que s’està portant a terme a l’actualitat en el territori.

Un espai de treball per reflexionar sobre la feina feta i per plantejar-se: i, a partir d’ara, què? El futur ens presenta nous reptes sobre els quals treballar i cal que els identifiquem i els coneguem per definir estratègies adequades d’intervenció.

 

Organitza: Espai Jove de Salut H2O i Oficina Jove del Tarragonès

 

 

MOSTRA DE TEATRE JOVE  

DEL 26 D’ABRIL AL 14 DE JUNY / 21h / TEATRE METROPOL / entrada gratuïta

Coorganitza: Grup de treball TEATRE JOVE / Conselleria de Cultura

*Durant la mostra, FÒRUM DEL TEATRE JOVE (en acabar els espectacles de la mostra, es podrà conversar amb els i les membres de la companyia al bar del Teatre Metropol)

 

GOLFUS DE ROMA, de Burt Shevelove, Larry Gelbart. (Adaptació: Pau         Sanchis Rota)

Dt; 2 de maig (21h), comèdia-musical

Presenta: GRUP DE TEATRE JOVE “SÀTIRS” DE L’ASSOCIACIÓ LASALLE

 

QUINA VISTA TENS, QUIMET!, de Lluis Coquard

Dc; 10 de maig (21h), comèdia

Presenta: COL·LEGI LESTONNAC-L’ENSENYANÇA

 

AGOST, de Tracy Letts

Dj; 11 de maig (21h), humor negre

Presenta: TORNAVÍS TEATRE

 

CAFÉ CON LECHE Y SACARINA, de creació pròpia

Dv; 12 de maig (21h), comèdia

Presenta: 2n PIS TEATRE

 

HISTÒRIES PROBABLES, de creació col·lectiva

Dt; 16 de maig (21h), drama fantàstic

Presenta: (H)ISTRIONIS TEATRE

 

ESCAC I MAT...?, d’Araceli Bruch

Dc; 24 de maig (21h), drama

Presenta: ARTELIATS

 

PROFESSOR LAZHAR, de Evelyne de la Chenelière

Dt; 30 de maig (21h), drama

Presenta: VIS DE VANADI

 

ALFONSINA, de Rosanna Gavaldà

Dc; 31 de maig (21h), drama

Presenta: ALUMNES D’ARTS ESCÈNIQUES DE L’INS PONS D’ICART

 

LEA, de creació pròpia per Diana Avilés Contreras i Francesc Martí Ciurana

Dj; 1 de juny (21h), drama

Presenta: TORRALBA TEATRE JOVE

 

LA VIDA DEL SENYOR BOADA, de Xesco Teruel i Marc Giraldes

Dt; 13 de juny (21h), tragicomèdia

Presenta: LA FAIXSULA (La Faixa Suada de l’Àvia)

 

ZAPPING, de creació pròpia i adaptació del llargmetratge “Amigos Raros” de Roberto Pérez Toledo

Dc; 14 de juny (21h), comèdia

Presenta: BAMBOLINA EXPERIENCE

 

Més informació

Ajuntament de Tarragona. Servei Municipal de Joventut i Cooperació

Rambla Nova, 59. Tel. 977 296 100, ext. 6524

www.tarragonajove.org

 

Taquilles del Teatre Metropol. Rambla Nova, 46. Tel.: 977 244 795

*Accessibilitat: El Teatre Metropol (Rambla Nova) i l’Espai Jove Kesse (c/ Sant Antoni Maria Claret) disposen d’accessos per a persones amb mobilitat reduïda.

 

 

ESCENARI OBERT      

ESPAI JOVE KESSE / 21h / entrada gratuïta

 

Dv; 21 d’abril. 21h. H8, Raquel Correia, Aina Godall i Ane Saldaña. Veus en directe. Música

Tres veus joves pujaran per primera vegada a l’Escenari Obert per oferir-nos un repertori de cançons actuals i acompanyaments de guitarra.

 

Dv; 5 de maig. 21h. El Artriste, cantautor atòmic! Música

El Artriste torna a l’Espai Jove Kesse per presentar el seu directe explosiu. Un cantautor sentimentalment contundent, sorprenent i imprevisible...

 

Dv; 12 de maig. 21h. Voragine, Sandra Pascual, Neus Sabaté i Andrea Suárez. Arts visuals interactives

Exposició audiovisual on cada persona s'introduirà literalment dins del cervell humà i experimentarà les diverses emocions que aquest ofereix.

 

Dv; 19 de maig. 21h. Oriol Casals en concert. Música

Oriol Casals arriba a Tarragona i ens ofereix un concert íntim  acompanyat de la seva guitarra amb temes propis i versions. Un jove talent que val la pena conèixer.

 

Dv; 2 de juny. 21h. Eter en concert. Música

Eter es una banda del Baix Penedès que fa música metal amb influències molt variades.

 

Dv; 9 de juny. 21h. Bsus. Música

Duet acústic amb guitarra, veu, harmònica i percussió format per Kristian Paskalev y Maria González que ens sorprendrà amb cadascuna de les cançons.

 

Dv; 16 de juny. 19h. 1a Marató de Joves Artistes. Multidisciplinar

Tarragona té un excel·lent planter artístic. La 1a Marató de Joves Artistes pretén reivindicar-lo i donar-lo a conèixer d’una manera lúdica i en forma de petit tast.

Coorganitza: Genovesa, narratives teatrals

 

SANSACÚSTIC

Cicle gratuït de concerts de microformat, que pretén donar a conèixer el talent que disposem a la ciutat, d’una forma propera i minimalista. Cal recordar però que tot i ser gratuït, es posaran entrades (40) a disposició a la Consergeria del Centre Cívic de Sant Salvador a partir del 18 d’abril i en horari de tarda, de 16.00 a 20.45 h

 

Dv; 5 de maig. 20h. Génesis. Música

Angela Raya, de nom artístic GÈNESIS, és la més jove, del grup, la seva influència és el rock melòdic, anirà acompanyada a la guitarra, per en Francisco Soler. No us deixeu endur per la seva joventut, que de ben segur us sorprendrà.

 

Dv; 12 de maig. 20h. Makino. Música

Na Ana Marina Crespo, MAKINO, té una clara influencia de música acústica, i les seves referències són Ed Sheeran, Josh abbot entre d’altres. MAKINO s’acompanyarà de la seva guitarra, per al deler dels assistents.

 

Dv; 19 de maig. 20h. Alba Vázquez. Música

Guanyadora del 2on Concurs de Talents de Sant Salvador, les seves influències són el R&B, el pop i s’atreveix a versionar les mateixes Adele o Sia, anirà acompanyada de Francisco Soler a la Guitarra, no us perdeu aquesta veu, que de ben segur us encandilarà.

 

Dv; 26 de maig. 20h. Noaki. Música

De nom LÉA, disposa ja d’una marca i un estil propi, podeu veure alguna cosa a youtube, la seva influència es variada i va del soul al folk, passant pel POP o el RnB, encara que la seva preferència és el reggae. S’atreveix amb la guitarra i inclús l’ukelele. Per tant no descarteu apuntar-vos a l’agenda aquesta dia per assistir-hi.

 

Més info: http://centrescivics.tarragona.cat

Coorganitza: Centre Cívic de Sant Salvador / Xarxa de Centres Cívics

 

 

EXPOSICIONS     

 

“A DUES VEUS. RETRATS DE CONVERSA EN CATALÀ”

De dl a dv; del 4 al 28 d’abril / 9 a 21h

Vestíbul Oficina Jove del Tarragonès (Pl. Imperial Tarraco, 1)

Exposició fotogràfica que ens convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas. Un total de dinou parelles lingüístiques expressen, amb mirades i gestos, la complicitat que es crea entre persones voluntàries i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència del Voluntariat per la llengua. *Coorganitza: Centre de Normalització Lingüística de Tarragona

 

“HOTEL IMAGINARI” Alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

De dt a ds; del 11 de maig al 3 de juny / 16.30 a 21h

Espai Jove Kesse

Viatgem sense parar, d'una forma o altra. Tothom somniem, adormits o desperts, que anem a un altre lloc, que viatgem i descobrim llocs nous i fascinants. I en aquests viatges imaginaris ens cal una pausa, un lloc per reposar. I ens imaginem un hotel, petit, íntim, acollidor, o potser luxós, tètric, surrealista, on allotjar-nos. I també el nostre desig ens porta a imaginar que hi convidem algú que voldríem que ens hi acompanyés, la nostra amant, el veí del pis de sota, la mare, el nostre gos, la darrera premi Nobel de literatura. Són viatges imaginaris que ens omplen l'esperit.

*Organitza: Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona

 

 

“NEOGRAFFITI. GRÀFICA URBANA” de Dabuten Tronko i joves “1a planta” – Kesse

De dt a ds; del 6 al 30 de juny / 16.30 a 21h

Espai Jove Kesse

Instal·lació feta del recull de peces i mobiliari intervingut plàsticament pels i les joves de l’Espai Jove Kesse. Una mostra efímera i essencial per comprendre el crit jove implantat sobre elements despresos d’una ciutat de constant consum efervescent.

 

EQUIPAMENTS 

 

ESPAI JOVE LA PALMERA

A l’estiu, l’Espai Jove La Palmera esdevé un referent de les activitats a l'exterior per al públic juvenil. Els artistes fan seu l'escenari per oferir-te espectacles de petit i mitjà format. La resta de l'any, l'espai està tancat al públic excepte dies puntuals, sota demandes específiques. Consulta’ns les condicions de l'espai i puja a l'escenari! Més informació al web www.tarragonajove.org

 

ESPAI JOVE KESSE

Vols fer activitats i no saps on? Reserva una sala per assajar, estudiar, fer treballs en grup o cuinar! L’Espai Jove Kesse és l’espai on pots fer aquestes i més activitats. Et pots connectar al Wi-Fi i et podem deixar material en préstec. També podràs participar en les activitats programades des de l’Ajuntament o les que organitzen col·lectius i entitats juvenils. Més informació al web www.tarragonajove.org

 

OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS [LOGO OFICINA JOVE]

L’Oficina Jove del Tarragonès és un equipament juvenil que ofereix el seu servei gràcies a un conveni entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Tarragona. Aquí hi trobaràs persones tècniques que t’oferiran atenció especialitzada en els àmbits de treball, salut i Garantia Juvenil i un servei d’informació juvenil que et facilitaran qualsevol altra informació. Més informació al web www.oficinajove.cat/tarragones

 

 

CARNET TARRAGONAJOVE I TARGETA KESSE 

 

EL CARNET TARRAGONAJOVE t’acredita com a usuari/a dels equipaments juvenils i et caldrà per reservar espais i materials a l’Espai Jove Kesse, també t’ofereix descomptes i avantatges en les activitats programades pel Servei Municipal de Joventut.

Adreçat a joves de 12 a 35 anys / Preu: 10€/anuals

 

LA TARGETA KESSE t’acredita com a usuari/a dels espais compartits a la primera planta i pati exterior, et caldrà per accedir a aquests espais de format més lúdic i d’oci educatiu: jocs de taula, ping pong, futbolí, jocs de taula, tallers creatius, esport, dansa, karaoke...

Adreçat a joves de 12 a 35 anys / Preu: Gratuït

 

ON I COM EL PUC SOL·LICITAR?

  • Pots passar per l’Espai Jove Kesse i per l'Oficina Jove del Tarragonès.
  • També pots sol·licitar el carnet Tarragonajove per eTràmits / www.tarragona.cat

 

 

 

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 30 DE MARÇ a WWW.TARRAGONAJOVE.ORG

 

Més informació:

 

Oficina Jove del Tarragonès: En horari de matí de 9 a 14 h, i de tarda, dimarts i dijous de 16.30 a 19 h.

                                                                              Tel.: 977 251 873

 

Espai Jove Kesse:                                    Dimarts i dimecres de 16.30 a 21h

                                               dijous i divendres de 16.30 a 22 h, i dissabtes de 16.30 a 21 h.

                                                                              Tel.: 977 296 251

 

Adreces electròniques:           tarragonajove@tarragona.cat / tarragones@oficinajove.cat

 

*Si es necessita suport dirigit per atenció telefònica, s’atendrà al 977 251 873.

*En cap cas s’efectuaran inscripcions i reserves per telèfon.

 

 

SUSPENSIÓ I ANUL·LACIÓ D’ACTIVITATS

 

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de fer canvis o suspendre les activitats que organitza exclusivament per raons que li siguin alienes. També es reserva el dret de variar les condicions dels cursos per raons organitzatives.

 

Important: les baixes s’han de notificar a tarragonajove@tarragona.cat, dos dies abans que comenci el curs.

*Pel que fa a les activitats de caràcter gratuït, si la persona que ha realitzat reserva no s’excusa davant alguna possible absència li poden vetar l’accés a qualsevol plaça gratuïta durant l’any 2017.

 

 

 

SERVEI MUNICIPAL DE JOVENTUT

TARRAGONAJOVE

 

Segueix-nos a:

Facebook / tarragonajove

Google+ / tarragonajove

Twitter / @tarragonajove

Youtube / tarragonajoventut

Flickr / tarragonajove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fes-ho córrer...