Exposició: “Dones i l'Exili”

Edat recomanada: Totes les edats

Preu: Gratuït

Aquesta exposició fotogràfica retrata la vida quotidiana de milions de dones i nenes que són víctimes del desplaçament forçat en diferents llocs del món.


Les fotografies s’acompanyen amb cartells en què s’expliquen les principals característiques del país de origen de cadascuna d’aquestes dones, com també d’un vídeo en què es projecten les imatges que integren l’exposició.


Aquesta mostra pretén que l’espectador es sensibilitzi i conegui les condicions de vida que tenen aquestes dones, qui moltes vegades ho han perdut tot i han de refer la seva vida i la de les seves famílies.


 


Acte d'inauguració: 7 de març a les 18.45h


L' inauguració comptarà amb el diàleg de tres dones refugiades, sol·licitants d'asil o en altres situacions similars, provinents de la República Àrab de Síria i la República Bolivariana de Veneçuela, sota el títol de "Dones refugiades: coratge i nous horitzons". Aquest diàleg anirà precedit d'una ponència sobre qüestions relacionades amb l'asil i el gènere.

Observacions:

L' exposició es podrà visitar des del 7 al 25 de març de dimarts a dissabte de 16.30 a 21h. A més, el Comitè català d'ACNUR oferirà tallers impartits per les dones refugiades que participen en aquest projecte, dirigits a escoles, associacions de veïns i grups de ciutadans en general. Per concertar vistes cridar al 93 301 20 35 o enviar un e-mail a sensibilitzacio@eacnur.org


 


Organitza:Comité català de l' ACNUR, Conselleria de Cooperació i Servei Municipal de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona

galeria d'imatges