Comencen les inscripcions de les activitats del curs 2017/2018 a l'Espai Jove Kesse

Publicat el 12/06/2017

A més de la programació trimestral, l’equipament programa activitats gratuïtes durant tot el curs per oferir accions lúdiques i formatives als i les joves a partir de 12 anys

 

Activitats Curs Escolars 2017/2018

 

Dimarts 13 a partir de les 10h comencen les inscripcions de les activitats per al curs educatiu que es realitzaran d’octubre de 2017 a juny de 2018 a l’Espai Jove Kesse. Les persones joves a partir de 12 anys podran participar d’accions lúdiques, formatives i activitats gratuïtes per cada dia de la setmana.

 

D’aquesta manera, cada dimarts es podrà participar a l’aula “Coaching personal: aprendre a aprendre”, una activitat nova on a través de les diferents sessions, s’entrenarà al pensament i a la pròpia percepció per experimentar canvis intensos i motivadors per tal d’aconseguir els resultats esperats tant a nivell escolar com personal. Els dimecres serà el torn de “l’aula de joves artistes” conduïda per l’entitat, Genovesa Narratives teatrals, on es convidarà a participar d’accions dissenyades i produïdes per ells i elles per tal de facilitar tenir experiències en qualsevol àmbit cultural i artístic. També els dimecres, “l’aula de cinema” a càrrec d’Eva Vallès i Ariadna Costa que acompanyaran als i les joves en les seves pràctiques de creacions audiovisuals. Els dijous com és habitual es continuarà realitzant “l’aula de cuina, Xefs joves” a càrrec de Joan Aguadé i “L’aula d’iniciació al Japonès” a càrrec d’Àngel Fco Monedero. Els divendres, es mantenen “l’Aula de teatre jove” i la de “Aprofundiment de llengua japonesa”, i els dissabtes s’estrena un altre novetat, “Aula de creació i producció d’espectacles” a càrrec d’Héctor de la Salud on s’aprofundirà i experimentarà en les diferents tècniques de creació i disseny d’un espectacle de qualsevol tipus i àmbit.

 

Totes les activitats es realitzaran en horari de 18.30 a 20h i son gratuïtes, es pot escollir entre dos períodes d’inscripció; d’octubre a febrer o d’octubre a juny.

 

 

 

 

 

 

galeria d'imatges