L'Espai Jove Kesse ofereix diverses activitats aquest cap de setmana

Publicat el 18/05/2017

Un concert del cantautor Oriol Casals,  el taller Foodgraphic i la 10a Jornada de rol Enrola’t

 

Aquest cap de setmana l’Espai Jove Kesse ofereix diferents activitats dins de la programació de primavera que es coorganitza amb les entitats i col·lectius de joves. D’aquesta manera, demà divendres, a partir de les 21h a l’escenari de l’espai es podrà gaudir de la música d’Oriol Casals, un jove cantautor que arriba a Tarragona per oferir un concert íntim acompanyat de la seva guitarra amb temes propis i versions, aquesta acció està dins de la programació de l’Escenari Obert que es realitza com és habitual tots els divendres al vespre.

 

Dissabte dia 20, a partir de les 10h i fins a les 14h i de 16 a 20h, l’Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha organitzat la Jornada Enrola’t que arriba a la 10a edició. L’entitat té previst realitzar durant tot dissabte  partides de rol de diferents tipus: Parthfinder, Cthulhu, Pendragon, Plenilunio i entre les quals destaca la visita i participació dels creadors del joc Devious, també hi ha previst espais d’ intercanvi i sortejos de manuals de jocs. Durant aquests any l’objectiu de l’Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha sigut crear espais de relació i entreteniment i donar a conèixer les novetats entorn aquest tipus de joc.

Dissabte a partir de les 17.30h, com a novetat,  es realitzarà el taller Foodgraphic impulsat pel col·lectiu Centvuitanta on es combinarà el concepte del menjar i la fotografia,  per compartir idees amb el nostre entorn a través de les xarxes socials.

Totes les activitats són gratuïtes i condicionades a l’aforament de l’espai. Per més informació de les activitats: www.tarragonajove.org, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat o al 977296251 (Espai Jove Kesse).

galeria d'imatges