L’Espai Jove Kesse reobre amb nou calendari adaptat al curs escolar

Publicat el 12/09/2017

Aquesta tardor s’amplia l’oferta formativa amb dotze aules temàtiques

L’Espai Jove Kesse reobre aquest pròxim dimarts, 12 de setembre, després de 3 setmanes de vacances, i ho fa amb un nou calendari, avançant la data d’obertura per adaptar-se al calendari escolar. A partir del dia 12 l’horari d’atenció al públic serà dimarts, dimecres i dissabtes de 16.30 a 21.00 h, i dijous i divendres de 16.30 a 22 h.

La reobertura coincideix també amb una nova oferta que aprofundeix en la dimensió formativa d’aquest equipament municipal pels joves. S’han programat dotze aules temàtiques, la majoria de les quals són novetats pel nou curs escolar. A partir de l’octubre, i de manera completament gratuïta, s’impartiran aules de ‘Coach personal: aprendre a aprendre’, ‘Conversa en anglès’, ‘Joves artistes’, ‘Cinema i fotografia’, ‘Cuina, xefs joves’, llengua japonesa ‘Iniciació’ i ‘Aprofundiment’, ‘Teatre jove’, ‘Creació i autoproducció d’espectacles’, ‘Manualitats’, ‘Multiesport’ i ‘Jocs i lleure’.

Aquesta oferta d’aules temàtiques s’afegeix a l’habitual programació trimestral formativa, cultural i de lleure, consistent en una quinzena de tallers, l’Escape Room Kesse ‘Lúnic antídot’, tres exposicions, nou espectacles dins l’‘Escenari Obert’ i el Casal X Nadal. Tot aquest calendari d’activitats es podrà consultar a partir de la setmana vinent al web www.tarragonajove.org.

El nou curs s’iniciarà amb una Festa Holi, la festa hindú dels colors, que se celebrarà el divendres 15 de setembre, de 17 a 20.30 h, al Pati de l’Espai Jove Kesse. L’entrada serà gratuïta però condicionada a l’aforament, i la festa dels pols de colors es completarà amb discjòqueis, balls d’estil Bollywood, un canó d’escuma i altres efectes especials.

Per donar a conèixer tota l’oferta d’aquest equipament educatiu i cultural que és l’Espai Jove Kesse, el Servei Municipal de Joventut ha editat un nou fulletó (adjunt) en què s’expliquen tots els recursos que el Kesse posa a l’abast dels joves tarragonins (sala on exposar, escenari on actuar, formació extraescolar, zona esportiva, espai d’oci, aula d’estudi i treball en grup, reserva de sales, cuina, aules de ball, casals per vacances, assessorament...) d’una manera molt gràfica gràcies al treball de l’il·lustrador tarragoní Octavius.

 

galeria d'imatges