L’Oficina Jove del Tarragonès Tanca per vacances

Publicat el 03/08/2017

L’Oficina Jove del Tarragonès,l’equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves, impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’ajuntament de Tarragona, tancarà per vacances a partir del 7 d’agost.

 

Al servei juvenil s’hi poden adreçar dubtes sobre cursos, actes culturals, activitats, voluntariat, entre d’altres, que es resolen des del Servei d’Informació; s’ofereix suport en el procés de buscar o canviar de feina des del Servei de Treball; al Servei de Salut es pot descobrir el plaer de cuidar-se, tot compartint dubtes sobre sexualitat i afectivitat, alimentació o drogues; i per a les persones joves entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen, la Garantia Juvenil els obre les portes a noves oportunitats de feina i formació.

L’equipament està ubicat a la Plaça Imperial Tarraco, 1, a l’antiga Facultat de Lletres.

 

L’Oficina Jove del Tarragonès reobrirà les seves portes el dimarts 5 de setembre, en horari de 9 a 14 h, de dimarts a divendres. En període de vacances, es poden adreçar consultes a: tarragones@oficinajove.cat, que seran ateses el mes de setembre.

 

galeria d'imatges