MTJ2019 | ELS TRAMPOSOS de Conor Mc Pherson

Dj, 13 de juny (21 h)/ Còmedia / Mostra de Teatre Jove  / Teatre Metropol / Entrada gratuïta

Un adolescent amb males companyies, un jove que pateix massa pels diners i un professor de filosofia borratxo… Què poden tenir en comú? Trenta mil lliures. La família. I l’habilitat per fer trampes. Els Tramposos és una obra irlandesa on s’expliquen tres relats que van teixint, a poc a poc, la història final. És políticament incorrecta, malparlada, juganera i teatral, molt teatral. Teatre fet d’amor per la paraula i d’històries ben explicades. Històries que passen de l’humor al drama, creïbles i extraordinàries. Les coses comencen bé… I acaben encara millor!

Presenta: Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre

*Durant la mostra, FÒRUM DEL TEATRE JOVE (en acabar els espectacles de la mostra, es podrà conversar amb els i les membres de les companyies al bar del Teatre Metropol)

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
dijous, 13 juny
21:00
Teatre Metropol
Gratuït
1 h 15 min
2019-06-13 21:00 2019-06-13 22:15 Europe/Andorra MTJ2019 | ELS TRAMPOSOS de Conor Mc Pherson Un adolescent amb males companyies, un jove que pateix massa pels diners i un professor de filosofia borratxo... Què poden tenir en comú? Trenta mil lliures. La família. I l’habilitat per fer trampes. Els Tramposos és una obra irlandesa on s’expliquen tres relats que van teixint, a poc a poc, la història final. És políticament incorrecta, malparlada, juganera i teatral, molt teatral. Teatre fet d’amor per la paraula i d'històries ben explicades. Històries que passen de l'humor al drama, creïbles i extraordinàries. Les coses comencen bé... I acaben encara millor! Teatre Metropol Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Grup de treball TEATRE JOVE

activitat tancada, sense reserva o inscripció a través de l'enllaç de la descripció