FSLP2019 | CONCERT: PAVVLA + NOÉMIE DELAVENNAT I J.J. WHITE

Ds. 27 de juliol (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

“Secretly hoping you catch me looking” és el segon disc de PAVVLA, publicat a finals de 2018. El seu debut “Creatures”, la va posicionar com una de les noves propostes indie més importants del nostre país. Amb prop d’un centenar de concerts a les espatlles a casa nostra i a l’estranger, i amb articles a mitjans de renom com la NPR americana o la BBC anglesa, PAVVLA es guanyava a pols l’etiqueta d’article emergent del moment amb actuacions als principals festivals de casa nostra i milers d’escoltes a les plataformes de streaming. “Secretly hoping you catch me looking” dibuixa de manera clara el canvi de concepte de la seva debut. Si “Creatures” era un disc fet des de la nostàlgia i des de la ingenuïtat, aquest nou àlbum porta per bandera la provocació i una actitud molt més gamberra, desfent per complet de l’actitud naive i de la innocència. Amb un directe explosiu a la vegada que intimista, PAVVLA segueix demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.

Ens trobem amb una proposta fresca i original composta per temes propis que donen com a resultat un treball variat, càlid i intimista i ple de matisos que sobretot busca la complexitat a través de la senzillesa, sense etiqueta clara, Noémi Delavennat i J.J. White ens proposen un autèntic viatge sonor amb clares referències a Tom Waits o Nick Cave, Bob Dylan entre d’altres. Aquest duet ens presenten el seu darrer treball “Two Rocks”.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
dissabte, 27 juliol
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-07-27 22:00 2019-07-27 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: PAVVLA + NOÉMIE DELAVENNAT I J.J. WHITE “Secretly hoping you catch me looking” és el segon disc de PAVVLA, publicat a finals de 2018 Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

activitat tancada, sense reserva o inscripció a través de l'enllaç de la descripció