FSLP2019 | CONCERT: RAN RAN RAN + ELENA VOLPINI

Ds. 20 de juliol (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

Sorgits de les cendres de Tired Hippo i bregats al cau Hi Jauh USB del Poblenou, Ran Ran Ran és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l’esperit de l’americana i s’empapa de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l’electrònica. El projecte, completat per Jordi Farreras a la percussió, va iniciar-se amb tres enigmàtiques maquetes (Més brots, Tot ok stop i L’Encyclopédie) que van donar peu l seu primer disc, Ran Ran Ran (Bankrobber, 2015). Més tard vindria L’hereu (2017) i actualment presenten el seu disc més pop i acurat, Ran de mar (2018).

Acompanyada únicament de la seva guitarra i piano, l’Elena Volpini oferirà un concert acústic amb cançons pròpies que parlen sobre la pèrdua, l’amistat i l’amor perquè… “la música no té sentit si no et surt del cor”, també escoltarem versions indie i pop.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
dissabte, 20 juliol
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-07-20 22:00 2019-07-20 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: RAN RAN RAN + ELENA VOLPINI Sorgits de les cendres de Tired Hippo i bregats al cau Hi Jauh USB del Poblenou, Ran Ran Ran és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l'esperit de l'americana Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

activitat tancada, sense reserva o inscripció a través de l'enllaç de la descripció