FSLP2019 | CONCERT: THE GACHISES + LOS MEJÍAS

Ds. 3 d’agost (22 h) / Música / Espai Jove La Palmera / Gratuït / Totes les edats

The Gachises són un quartet de punk-rock provinent de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Amb clares influències de The Ramones, Toy Dolls, Sàhara Hotnights, The Donnas i Siniestro Total aquestes noies vénen amb moltes ganes de fer-nos ballar amb els seus ritmes canyers. Formada en 2013 i amb alguns balls de membres la banda està actualment formada per Almudena (Guitarra i Veus), Lidia (Guitarra), Iris (Baix) i Raquel (Bateria). Totes elles són vint anys encara que sembla que hagin nascut en els anys 70-80 (més d’una ho hagués desitjat). En els propers mesos veurà la llum el seu primer treball oficial Viatge a Nibiru i hem xerrat amb elles d’aquest proper àlbum, com breguen amb els seus impacients fans, la manca de públic jove entre altres temes.

Grup tarragoní obrint la nit i interpretant els grans temes de los Ramones. Los Mejías són un grup de punk rock de Tarragona i fans de Ramones. Van sorgir el 1988 i es van retirar deu anys més tard, després d’enregistrar dos discos i actuar regularment per Tarragona i Barcelona. No obstant això, es van tornat a arreplegar arran una actuació que van oferir el 2013 en ocasió del 25 aniversari de la seva formació. Ara conformen una àmplia colla d´amics que es dediquen a passar bones estones assajant, i a tocar en directe sempre que poden.

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
dissabte, 03 agost
22:00
Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1)
Gratuït
2 h
2019-08-03 22:00 2019-08-03 23:59 Europe/Andorra FSLP2019 | CONCERT: THE GACHISES + LOS MEJÍAS The Gachises són un quartet de punk-rock provinent de Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Amb clares influències de The Ramones, Toy Dolls, Sàhara Hotnights, The Donnas i Siniestro Total Espai Jove La Palmera (pl. Imperial Tàrraco, 1) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho organitza: TarragonaJove

activitat tancada, sense reserva o inscripció a través de l'enllaç de la descripció