LA FAIXSU…!, de Xesco Teruel, Gerard Ibars i Irene montserrat

Dc, 8 de maig (21 h) / Drama / Mostra de Teatre Jove  / Teatre Metropol / Entrada gratuïta

En Biel Capdevila decideix anar a viure a la gran ciutat de la Gornal, al cap d’un temps descobreix per sorpresa que vivia al costat d’un famós escriptor romàntic en Joan Riba.

En Joan Riba, un escriptor de cert renom local, vivia una vida tranquil·la fins que decideix escriure l’obra més important de la seva carrera. Durant el procés viurà amors i desenganys que canviaran la seva vida per sempre.

Presenta: LA FAIXSULA (La Faixa Suada de l’Àvia)

*Durant la mostra, FÒRUM DEL TEATRE JOVE (en acabar els espectacles de la mostra, es podrà conversar amb els i les membres de les companyies al bar del Teatre Metropol)

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
dimecres, 08 maig
21:00
Teatre Metropol
Gratuït
1 h 10 min
2019-05-08 21:00 2019-05-08 22:10 Europe/Andorra LA FAIXSU…!, de Xesco Teruel, Gerard Ibars i Irene montserrat En Biel Capdevila decideix anar a viure a la gran ciutat de la Gornal, al cap d’un temps descobreix per sorpresa que vivia al costat d’un famós escriptor romàntic en Joan Riba. En Joan Riba, un escriptor de cert renom local, vivia una vida tranquil·la fins que decideix escriure l’obra més important de la seva carrera. Durant el procés viurà amors i desenganys que canviaran la seva vida per sempre. Teatre Metropol Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Grup de treball TEATRE JOVE

activitat tancada, sense reserva o inscripció a través de l'enllaç de la descripció