UN BON CLOWN AL DE MATÍ! Monogràfic de clown

Dj. 25 de juliol (17 a 20h) / Espai Jove Kesse / Gratuït / 12 a 30 anys

Aquest taller pretén ser un espai de trobada tant pels que ja coneixen el llenguatge del clown com pels que tenen curiositat i no l’han testat mai. Un temps per compartir experiències i el gust pel nas vermell, les ganes de riure i de passar-ho bé.

Merche Ochoa, llicenciada en Art Dramàtic en l’EAD de la Rioja, es forma com a clown amb Berty Tovias, Eric de Bont, Jango Edwars, Jonhny Melville i Philipe Gaulier entre d’altres. Com a pedagoga exerceix des del 93 en escoles de teatre de Barcelona com a Estudis de Teatre Berty Tovias, Estudis Escènics El Timbal, Teatre estudi Victor Hernnando, i en el marc de diversos festivals: Festival Internacional de Pallasses d’Andorra, Festival Internacional de Comicidade Femenina a Rio de Janeiro (Brasil) i el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, Imparteix tallers de reciclatge i aprofundiment per a professionals a Colòmbia, Suïssa, Itàlia i bona part de la geografia del espanyola.

Inscripcions a partir del 4 de juny a les 10 h

 

INSCRIPCIONS AQUÍ

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
dijous, 25 juliol
17:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
3 h
2019-07-25 17:00 2019-07-25 20:00 Europe/Andorra UN BON CLOWN AL DE MATÍ! Monogràfic de clown Aquest taller pretén ser un espai de trobada tant pels que ja coneixen el llenguatge del clown com pels que tenen curiositat i no l'han testat mai. Un temps per compartir experiències i el gust pel nas vermell, les ganes de riure i de passar-ho bé. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Merche Ochoa

activitat tancada, sense reserva o inscripció a través de l'enllaç de la descripció