‘Profexposició’, de Slava Karagulyan

Slava és un artista polifacètic que expressa, a través de la pintura, la profunditat del seu món interior i la complexitat de les emocions. Com ell mateix afirma: “les meves creacions són innovadores i són un fidel reflex dels sentiments i emocions de la meva ànima”.

Cultura Kesse. Vàlius amb Carlota Serrahima

Vàlius és una de les coses més refrescants que li ha passat al pop-rock en català. Toquen de pressa, fan soroll i canten sobre els temes més elevats (teoria de la història) i els més quotidians (cafeteres). Són barcelonins i eren dos -guitarra elèctrica, bateria, dues veus-, però des de fa ja algun temps els acompanya la Carlota Serrahima cantant algunes cançons. Presentaran el seu sisè disc de vinil: ‘Mesura’.

Cultura Kesse. Dúo Corneta

Miguel Zanón (Juan Zarppa) i Toni Galván (Gottemberg) posen en comú les seves contrastades nocions poètiques per tal d’assolir l’objectiu de fer del vers el seu mitjà de vida. Omplir la nevera a força de rima d’art major. Sortir per fi de l’underground i rebre premis literaris de mans d’algun membre de la família reial. De moment només és un projecte. Mentre es consolida la seva lírica, recorren bars cantant cançons dels seus conjunts (o grups musicals), la millor manera -diuen ells- d’arribar a la compenetració màxima que els versos fets a dues mans requereixen.

Cultura Kesse. Pantalla al tall: Pablo Carpal

Pantalla al tall és un cicle de projeccions presentades pel seu autor, un tast de propostes audiovisuals inusuals, una cita amb l’underground, les perifèries i l’experimentació amb imatges, una cita trimestral en què podrem descobrir projectes d’escassa difusiórealitzats per autors i autores properes. No us talleu i veniu a descobrir-los.

Cultura Kesse. El Esperanza. TeatrodeCERCA

Oriol Grau i Paco Romero donen vida d’una manera intensa a una parella homosexual que celebra la Nit de Nadal, ens mostren aquesta peculiar escena on en realitat acaba de revelar-se com una dura prova de supervivència per una parella que es juga el ser o no ser davant de l’enemic més poderós: la por….

Cultura Kesse. X-Wing. Festival Dixiland

Trio de jazz format pel guitarrista suís Norman Pena, el trompetista tarragoní Xavi de la Salud i el baixista ucraïnès OlegarioVelázquez. La seva música està ambientada en el jazz manouche del llegendari DjangoReinhardt, amb temes de l’època del swing i temes propis.

Cultura Kesse. Aules a l’escenari

Persones joves amb diferents inquietuds i motivacions treballen plegades per oferir un tast creatiu i innovador de la feina realitzada. Hi participen els i les participants de les aules temàtiques de l’Espai Jove Kesse.