Hero Lego. Prototips i robòtica (2D)

Tots els teus poders i habilitats creatives es posaran a prova amb la construcció d’un petit prototip de superheroi o superheroïna amb peces lego i li donarem vida mitjançant programació robòtica.

Enigma nocturn. Antiherois al carrer (Torn 2)

En un món que persegueix la perfecció com una forma d’èxit o reconeixement, on tot ha de seguir uns patrons de bellesa i poder, l’antiheroi ha arribat per a trencar esquemes i imposicions! Desemmascara l’enigma i desmunta l’ordre establert tot descobrint les cabines “garsa”, amagatall aliat dels herois i les heroïnes més històriques! *cal descarregar l’app gratuïta IZI TRAVEL per poder seguir l’enigma de carrer

1811. EL SETGE DE TARRAGONA

Club de lectura de còmics a càrrec d’Emili Samper / a partir de 14 anys / gratuït / Biblioteca Pública de Tarragona / *Inscripció prèvia a bptarragona.cultura@gencat.cat / 1811. EL SETGE DE TARRAGONA d’Àngel O-Brunet, Hugo Prades i Josep Lluís Zaragoza / Dijous 19 d’abril (18.30 h)

MALLORCA 1229. JAUME EL CONQUERIDOR

Club de lectura de còmics a càrrec d’Emili Samper / a partir de 14 anys / gratuït / Biblioteca Pública de Tarragona / *Inscripció prèvia a bptarragona.cultura@gencat.cat / MALLORCA 1229. JAUME EL CONQUERIDOR d’Oriol Garcia i Quera / Dijous 21 de juny (18.30 h)

La princesa Mononoke. Cinema d’animació

Ambientada al Japó durant un període Muromachi d’estil èpic, un dels últims supervivents d’un antic clan del nord del Japó es troba enmig de la batalla entre diverses faccions: el shogunat, una vila industrial liderada per una carismàtica senyora, i els esperits del bosc, que lluiten per la supervivència de la seva llar.

Xerrada: Com ser una heroïna del segle XXI

Cerques una aventura? Necessites un viatge que posi a prova les teves habilitats i destreses? Trobes a faltar en la vida un drac que reclami la teva atenció? Els temps canvien, però els homes i les dones segueixen, a través dels segles, combatent. Vine amb nosaltres a l’Escola de Lletres i descobreix de quina manera pots enfrontar el teu destí del 2018 convertit en l’heroi o heroïna que sempre has volgut ser!

Heroïnes en construcció! Xerrada (S’HA REPROGRAMAT)

Dj; 31 de maig / de 19 a 21h / a partir de 12 anys / Espai Jove Kesse / gratuït Atenció! A causa de la baixa de la persona que havia d’impartir la xerrada, aquesta es posposa al dijous 25 d’octubre a les 19 h. Xerrada a càrrec d’Inma Pastor. Des de fa temps es […]

Lectura dels heroïs i les heroïnes

Enmig d’un gran festí o al voltant d’una modesta foguera, els i les joves alumnes de l’Escola de Lletres ens narren les llegendes i històries dels seus herois i heroïnes. Acosta’t a reviure les grans aventures que els han ocorregut i brinda per elles amb tots nosaltres!

GLORIA VICTIS 1. LOS HIJOS DE APOLO

Club de lectura de còmics a càrrec d’Emili Samper / a partir de 14 anys / gratuït / Biblioteca Pública de Tarragona / *Inscripció prèvia a bptarragona.cultura@gencat.cat / GLORIA VICTIS 1. LOS HIJOS DE APOLO de Juanra Fernández, Mateo Guerrero i Javi Montes / Dijous 17 de maig (18.30 h)